четверг, 22 мая 2014 г.

Яценюк назвав "блефом" заяви Росії про відведення військ від кордону з Україною

Прем'єр заявив, що МЗС РФ повідомили нотою про те, що саме Росія провокує ескалацію конфлікту в Україні.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк прокоментував заяви російської влади про повернення до місць дислокації військових підрозділів, які перебували на кордоні з Україною. За його словами, ця інформація є "блефом".
"Заяви Російської Федерації про відведення військ від українських кордонів є блефом, оскільки, якщо навіть війська відходять, то при прямому сприянні російської влади здійснюються прориви державного кордону України озброєними терористами, яких готують на території Росії", - сказав він.

 Прем'єр-міністр зазначив, що МЗС України повідомив російську сторону відповідною нотою про те, що саме Росія провокує ескалацію конфлікту в Україні. Читайте також: Яценюк заявив, що двосторонні переговори України з Росією поки неможливі Водночас, скретарь РНБО Андрій Парубій повідомив, що Росія поки не відвела свої війська від державного кордону України. "Якщо б кожен раз вони відходили, щойно такий наказ дає Путін, то вони були б вже за Уралом... Звичайно, не відвели", - сказав він на прес-конференції в Києві. Як повідомлялося раніше, сьогодні Арсеній Яценюк закликав скликати термінове засідання Радбезу ООН щодо ситуації в Україні.

Комментариев нет:

Отправить комментарий