четверг, 22 мая 2014 г.

Батальйон "Донбас" рушає на Донецьк

Західний Донбас очищений від сепаратистів. На черзі Донецьк. 
Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook заявив командир Добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області "Донбас" Семен Семенченко.


"Західний Донбас під контролем української влади і батальйону "Донбас". Прийшов час Донецька", - пише Семенченко. Детально він повідомляє, що у Володарському районі Донецької області підрозділ добровольчого батальйону "Донбас" узяв під охорону адміністративні будівлі, з приміщення районної ради знятий прапор так званої ДНР і піднятий Державний прапор України. Проведені збори за участю голів районної ради, районної адміністрації, заступника начальника міліції, місцевих активістів.

"На відміну від деяких інших районів, українська влада в районі з радістю прийняла допомогу батальйону "Донбас", досягнута домовленість про гарантування безпеки виборів", - повідомляє комбат. Також, за його словами, в районі залишений черговий підрозділ "Донбасу". У Маріуполі підрозділ батальйону "Донбас" бере участь у проведенні спецоперацій у рамках АТО.

Комментариев нет:

Отправить комментарий