понедельник, 19 мая 2014 г.

Львів визнали найбільш сприятливим для ведення бізнесу

Цьогоріч Львів очолив Рейтинг інвестиційної привабливості регіонів за версією Держінвестпроект – його визнано найбільш сприятливим для ведення бізнесу та капіталовкладень. Торік місто було другим – після Харківщини.

Про це розповів начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Сергій Кіраль.
За його словами, Індекс Інвестиційної привабливості регіонів визначається на основі жорстких та м’яких факторів.
У Рейтингу регіонів «М'які фактори інвестиційної привабливості», в якому враховують діловий клімат, правила та процедури, відкритість влади, діловий оптимізм, успішний досвід, Львівський регіон є безперечним лідером.
Проте, у Рейтингу регіонів «Жорсткі фактори інвестиційної привабливості», куди відносять природні та трудові ресурси, інноваційний потенціал, географічне розташування, споживчий сегмент, інфраструктура та інше, місто знаходиться лише на 4-му місці.
«Для нас це дуже потішна новина, як і для інвесторів та потенційних інвесторів, враховуючи ту ситуацію, яка сьогодні є в Україні. Важливим фактором є також те, що Львів має славу безпечного міста – зараз ми дедалі частіше чуємо від інвесторів, а також бачимо таку тенденцію, що Львів почали розглядати як можливість для інвестування компаній зі Сходу України, зокрема з Харкова, Кривого Рогу, патріотично налаштовані кримчани. Зараз ми ведемо з ними активні переговори», - розповів Кіраль.

Комментариев нет:

Отправить комментарий